bovebben
bovebben
bovebben
bovebben

Üdvözöljük honlapunkon (Megtekintés: IE 7.0 verziótól)

Nézze meg, MOST hányan dolgoznak és mit csinálnak a felhőben!    

vonal vonal

A Megastar Plus Kft. számítógépre készít ügyviteli programokat, ezeket forgalmazza, oktatja és ügyeletet szolgáltat működtetésükhöz. A MegaORA ERP teljes körű ügyviteli munkát tesz lehetővé. Tartalmaz vezetői információt, könyvelést, pénzügyet, bér- és TB számfejtést, számlázást, CRM-et, stb. A MegaORA SaaS élenjáró a magyar ERP piacon. 2008 óta több száz szervezet ügyviteléhez használják a felhő (cloud) alapú alkalmazást. A felhasználónak csak a szakmai feladatokkal kell foglalkoznia, a szerver, az adatok tárolása, biztonsága, a programok frissítése, stb. a szolgáltatót terheli.   

vonal

   

                       Nézze meg ügyfeleink         Nézze meg on-line            Próbálja ki tableten is!
                                  jegyzékét!             programbemutatóinkat!

  vonal

A MEGASTAR PLUS Kft. - a Magyar Termék Nagydíj 2010. évi pályázatán a Kiírók Tanácsa döntése alapján 231/2010 befogadási és nyilvántartási számú MegaORA ügyviteli rendszer termékével - elnyerte a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet, ezzel a Magyar Termék Nagydíj Védjegy használatára jogosultságot szerzett. Részletek

 

mtnd 2010 10 k 

 vonal

A MEGASTAR PLUS Kft. - a Magyar Termék Nagydíj 2013. évi pályázatán a Kiírók Tanácsa döntése alapján a MiniORA ügyviteli rendszer termékével ismét elnyerte a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet. Részletek    mtnd 2013e 028 ii 

  vonal

 

Akciók

Más szállítótól beszerzett programok éves díjáért a MegaORA SaaS feldolgozást bevezetheti. Az akciót igénybe veheti minden könyvelőiroda és a még Clariont használó ügyfelünk.

 

MegaORA
A MegaORA egy ERP rendszer. A gazdasági szervezetek működését teljes körűen segíti.

Kattintson, és ismerje meg a rendszert!

Bővebben

  Bővebben

SaaS (ASP)

SaaS (Software as a Service) szolgáltatás, más terminológia szerintASP - Application Service Provider - internetes technológiai szolgáltató, alkalmazás-szolgáltató! A SaaS (ASP) egyrészt technológia, másrészt üzleti modell.

 

Frissítések

A folyamatos fejlesztések eredményei, és a folyamatos jogszabály-követő és programhatékonyság javító frissítések jegyzéke.

Bővebben   Bővebben

Online bemutatók

Minden Felhasználónak, - akár saját szervert használ, akár ASP (SaaS) szolgáltatást vesz igénybe - minden perc és minden fillér számít.

 

Kérdése van?

Látogasson el GYIK oldalunkra, ahol igyekszünk jelenlegi és leendő ügyfeleinknek minden felmerülő kérdését megválaszolni.

Bővebben   Bővebben
 
 
 
выпадение волос лечение genericpills24h.com